Servicii

Cu ce te pot ajuta?

Durata unei ședințe standard este de 50 de minute și costă 180 RON.

consiliere psihologica adulti denisa ilea

Consiliere psihologică individuală

Online – pentru adulți și
adolescenți 14 ani+
icon psihoterapie adulti denisa ilea

Psihoterapie Individuală

Online – pentru adulți și
adolescenți 14 ani+
icon evaluare psihologica adulti denisa ilea

Evaluare psihologică

Online – evaluare tulburărilor de sănătate mentală, evaluare inteligență, evaluare aptitudinilor, evaluarea personalității

Ce spun cei pe care i-am susținut

Cel mai mult am apreciat în interacțiunea cu Denisa empatizarea. Denisa este acel om suficient de apropiat încât înțelege (fără sa judece) orice problema omeneasca si suficient de detașat încât sa fie nepărtinitoare. Înțelege în profunzime lucrurile si are o mare capacitate de intuiție. Au fost mai multe momente de “a-ha” uri - deslușiri ale unor tipare, metehne, automatisme comportamentale demascate împreuna cu si mai ales de Denisa ceea ce te face sa ai impresia ca se curata “ceata de pe ochi” - iți vezi viața mult mai clar si îți explici “inexplicabilul” din propria viața. Este un ajutor in munca de a te cunoaște pe tine însuți si de a putea fi in punctul in care iți vezi in fata neajunsurile. Denisa te poate aduce in acest punct, din care insa doar tu poți lua o decizie spre o anumita atitudine sau cale. Din relația cu Denisa se simte faptul ca iubește oamenii, îi înțelege și indirect te determină să găsești singur soluții. Este exponenta unui spirit înțelept, cu un bagaj de cunoaștere și instruire bogat ce emană încredere și echilibru.
Violeta
42 ani
Apreciez la Denisa autenticitatea, dorința de evoluție, prietenia, iubirea de natura și animale. Felul colorat de a fi. 😊 Din interacțiuni noastre în grupul terapeutic am realizat că Denisa are o deschidere aparte, o înțelegere profunda a lumii. Este persoana pe care mă pot baza și căreia îmi e ușor sa ii vorbesc. Relaționează cu ușurință și aduce valoare persoanelor care o înconjoară. Este și un prieten cald și bun, înțelegător și altruist, mereu dornica de a înțelege lumea celuilalt și de a acorda sprijin. Mi-a demonstrat ca viața poate fi și altfel, ca totul poate fi altfel dacă ajungi sa cunoști ceea ce îți dorești și depui efort pentru a ajunge acolo.
Oana Popa
Cel mai mult am apreciat la Denisa empatia. Aș descrie-o ca o persoana calda, prietenoasa, o persoana către care te poți deschide și poți fi tu cu bune si cu rele. Cel mai mare “aha” a fost când mi-am dat seama de puterea pe care o are mintea asupra noastră. Pe lângă ședințele pe care le-am avut cu Denisa, după terminarea acestora, mi-a trimis link-uri, cărți si articole ajutătoare, toate astea din timpul ei, un gest care arata implicarea ei totala in lucrul cu oamenii.
Anonim
28 ani